Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår eller hur!

Låt oss resa

Bort från tristessen

stressen

En inre resa

För att finna

själen

som vilat under snöklädd mark

Låt oss lyssna

på Fåglars sång

som kvittrar högljutt

Utanför

Känna att vår frostklädda

mantel ej mer behövs


Låt oss injuta all

dess skönhet

för att påbörja våran

egna sång

Den vi så länge saknat

att få sjunga.










Fri vers av Silverstjärnan
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan