Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tackar för mig och önskar alla en trevlig sommar.


Skål för friheten!



Friheten finns i kärlekens exilir

Drink tillsammans med mig

Och vi skall älska oss fria från det mörkaste inom oss

Våra trasiga själar

Drick och finn

Livet

Och kärleken

I evighet

Tills döden

Skiljer oss åt

För friheten finns i kärlekens exilir

Endast för oss

Som vågar att älska

Våra trasiga själar skall återvinna sin kraft

Våra torrlagda ögon skall åter flöda av tårar

Ej för sorgen utan för glädjen

Inom oss.


Skål!

För Livet och för denna stund att älska.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-07 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert!!!
2009-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Synden kan man aldrig dricka sig fri från.
2009-06-08

  Glensan
Underbar text vackert skrivit
2009-06-08

  Sturesdotter
Välkommen åter när sommaren är svalare...eller gärna innan dess och skänk mera ljuva ord!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan