Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen som vandrar över din bara bringa!



I stillhet lyssnar jag

På dina andetag

Ser ditt anletsdrag i månens ljus där du så stilla ligger

I stillhet lyssnar jag

Och finner ditt hjärta slå

För dig och mig.


Du är tryggheten jag saknat

Du är ljuset jag tänt

Du är kärleken evig för

Oss när gryning nås


I stillhet låter jag solen

Vandra över din bara bringa

Luktar försiktigt på din doft

Som tänder eldar inom mig


Du är livet jag saknat

Du är värmen som gjort mig varm

Du är blomman som fått mig åter att blomma


I stillhet vaknar du

Öppnar dina vackra ögon

Som mina ögon saknat

Genom natten


Du ler...................................





















Fri vers av Silverstjärnan
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 20:34



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert och solen är som en kräftkälla även i din dikt!:-)
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan