Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men nu måste jag kräla för att komma någonstans överhuvudtaget

behovet av att ersätta sanningen med någonting annat
en annan känsla som kan bedöva det riktiga
vad säger att du någonsin kommer att ändra dig egentligen
allting

arton år
men har fortfarande inte lärt mig hur man lever
somnar djupt i hans famn varje natt
rödgråten

ljudet skär i mina öron
inandningar och naken hud som klibbar mot varandra
med hela sin kropp omfamnar han mig men jag är ändå
ensam

vetskapen om att han älskar mig gör ingenting bättre
jag har fortfarande ett stort köttsår inuti mig
men vi försökte väl aldrig riktigt läka det för det växer
expanderar

ett slut som aldrig kommer
som ett oändligt universum är min sorg
jag kommer aldrig kunna bli frisk och köttsåret förblir
kroniskt

han spelar min favoritmusik för mig när jag skakar
but now i've got to crawl to get anywhere at all
men inga kyssar i världen hjälper mot den här depressionen
ingenting

har fyllt i 7493 frågeformulär om hur jag mår
poängfrågor som ska räkna ut ifall jag är sjuk eller inte
som i en jävla tipspromenad blir jag diagnostiserad
idiotförklarad

men han kommer att lämna mig om det aldrig tar slut
så låt det ta slut nu julia och sluta förstöra allting
jag ber mig själv
snälla




Fri vers av hets
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-12 00:46



Bookmark and Share


  papperstrana
Du skriver något så oerhört fantastiskt.

(detblirbradetblirbradetblirdetalltiddetblirdet)
2011-07-18

  papperstrana
Du skriver något så oerhört fantastiskt.

(detblirbradetblirbradetblirdetalltiddetblirdet)
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets