Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektion

ser du människan
med ögon som lever
och hy som lyser
av närvaro

ser du
att det suddiga
allt det grå
är borta

jag ser människan
som med styrka
sträcker på sig
och ler

tillbaka mot mig




Fri vers av Fredric
Läst 512 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-17 08:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
bekräftande mänskligt starkt...vackert
2009-03-17

  Karin E
vackert. Skillnaden finns mellan att leva och vara levande.
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Mycket vackra enkla rader som betyder oändligt mycket
2009-03-17

  Elaine.S VIP
Ibland möter man just det där...ögon som verkligen lever
"hy som lyser av närvaro" och det är riktigt vackert..något man vill vara nära och möta på samma sätt!!

Tycker om dina ord som fokuserar på det lilla, det enkla...som kan betyda en hel del för någon.
2009-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Sällan det händer, men när det händer så är det alltid lika välkommet.
I den här staden skall man helst kröka rygg och inte sträcka på sig. Tyvärr.
Behöver jag säga att jag vägrar att anpassa mig...?
2009-03-17

  peter markurth
som vanligt, mycket stilfullt.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric