Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlöshetens Poesi

 

den är en tunn tråd som tänjs
brister och sprängs

den skrivs under utebelysning 
mellan vilda katters jamande,
loppor som hoppar,
hundar med infekterade sår
min kompis' systers vackra ögon
den skrivs medan flygplan, flugor,
helikoptrar och trollsländor
flyger mellan oss
och omvandlas till
AeroFlugor och HelioSländor   

de landar aldrig

den skrivs och exploderar
från skulderbladen
på osynliga människor
som föddes och vill dö på Atlantis
där den förkolnade solen
en gång i tiden grodde
från bakom ögonlockarna

 




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-17 13:55



Bookmark and Share


  Elin R
jag tycker att du gör skäl för titeln
känslan av texten är hoppande, flackande
att inte sätta ner foten..
jag gillar mest det andra stycket
där du vandrar mellan flygplan och trollsländor
(det stora och det lilla)
2009-03-17

  Seasons VIP
Ojojoj, det var starkt skrivet!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP