Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att vara hemma!


Tigerstaden

Jag lever
när jag är hos dig.

Aldrig känns luften så välgörande
och lätt att andas
som hos dig.

Längst in i magen
startar ett skratt
som delas
med alla dina invånare

de som jag mötar på vägen
älskar jag!

Hos dig startade mitt liv
och lite av det är kvar
men kommer tillbaka inne i mig
när jag återvänder.

Kära Oslo,
du som inspirerar-
jag älskar dig!




Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 23:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oslo är en härlig stad!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman