Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat liv

Full och påtänd saktar hon in vid olycksplatsen
Kränger ratten försiktigt runt koner och blinkande ljus
Kör långamt förbi liket av sig själv




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-18 10:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här har du satt pennspetsen rakt på..
applåder för detta talande alster
2009-03-26

  Trätobroder
Färdigt manus till en tänkvärd kortfilm. Gillar
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje