Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bry sig..

Älska någon
är att bry sig
om i kärlek..
i livets alla
förhållanden
alla nyanser..
finnas där alltid
för den andre..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 11:43



Bookmark and Share


  Maria T
Detta är kärlek
Fint
2009-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Ömsesidig omsorg.
2009-03-18

  Nova-Liv
mycket bra - precis som vanligt klockrent
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP