Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännskadad

bränner verklighet
på bål av liv
ser lågor smeka
när sanning askas

blundar smärtan
trängandes igenom
när drömmar krossas
till sand

bredvid står jag
när allting faller
hårdare
till betongen

blundar ej längre
när du blöder
utan fortsätter
se

vidare




Fri vers av Fredric
Läst 544 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-18 12:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oh en fortsättning;=) Lika tjusigt det också.
2009-03-18

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt skrivet!
2009-03-18

  peter markurth
bulls eye
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric