Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som vågade lita på livet





På den inglasade
balkongen
luktar det
sommarstuga


försiktigt tar hon sig ut
som hon var nånstans
där hon inte fick vara

hon tittar på det vissna vildvinet

och när hon kommer till klematisen
som fått växa i ett paraplyskelett
så ser hon flera ljusgröna skott

i krukan med hortensia
finns gröna bladrosetter

hon vågar inte titta på allt
det gör redan våront i bröstkorgen
av det hon sett




hon öppnar fönster och släpper in luft



nu börjar vi om
säger hon när det gula tyget
som hänger där börjar fladdra


och det är då
i den stunden hon känner
att hon vill och vågar


släppa in solstrålarna och våren




Övriga genrer av Bim
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-18 13:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
"nu börjar vi om"
Spirande om liv och hopp...du målar vackra bilder!
Du skriver vackert Bim!
2009-03-20

  jardan
Helt underbar
2009-03-20

    snöö
Djupt och berörande, ger hopp.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bim