Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag (på jobbet)

 

jag såg dig igår, du hade gråt i ögon
fuktigt
stirrade på ingenting
önskades
på en jungfrulig
mening
som lindrar

så jag kupade mina händer
om din sorg
kramade ihop alla trasiga band
av smärtor
som byggde upp ditt lilla
skal

 

flexade ut 22.10

då föll du isär




Fri vers av Laijza
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-18 18:39



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mycket bra
2009-03-22

    TigerFisk
Nej håller inte alls med, tyckte om slutet man vaknar till. Tillbaka till verkligheten. Du ä bäst L ; )
2009-03-20

  Laijza
Håller med om slutet, poetiska klangen blir avbruten. men det var ju så det var. Livet bara dog, när jag gick...
2009-03-19

    Melona
fan,

vad bra du är

får jocke bergfeeling

över flera rader,

fast näst sista raden, om flexet
känns ful, eller opassande,
fan, vad töntigt formulerat,

men hela stycket är så bra
att det inte behövs


bra annars vettu!
2009-03-19

  swimsus@gmail.com
Fy fan vad bra att man har ett jobb att gå till ibland..
Rysligt bra betraktelse!!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang