Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så nära varandra, så läskigt nära ibland...


Från verklighet till fantasi till verklighet

Tänker
jag är inte här
jag är på väg
någon annanstans

från verklighet
till fantasi
till verklighet

som att vakna mitt i flocken
andas
ansikte mot ansikte
med lejonhonan

plötsligt
andas igen
kisar mot ljuset
från skrivbordslampan

kastar
springer
andas
fångar
hinner
inte riktigt

plötsligt
andas
kisar
mot månens sken

vilar
mot värmen






Fri vers av linlugg
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg