Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden föds det dikter som du aldrig kommer att få se


Telefonen ringer och jag lyfter upp luren
medveten om att det är du i andra änden
Det finns så mycket tystnad mellan oss
och i pauserna som uppstår hör jag allt


som vi borde ha sagt till varandra


Du når inte fram till mig och jag tar steget tillbaka
för mamma det gör för ont att våga blotta min strupe
så jag spelar min inövade roll och du din
Dina ord är vassa och hittar ofta ett sätt att göra mig illa


och jag blöder fortfarande





Fri vers av Bevingad
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 21:09



Bookmark and Share


  inutimonster
aj vad jag känner igen det där!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad