Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderbiten


hudens
saknad

bakom
nerven

kan ingen ana

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-19 01:12



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ack, så sant.
Och högst galant!
2009-03-21

  Suzy med punkterna
Enkelt men ändå så mycket. Mycket bra!
2009-03-20

  noname_realmind
Kärnfullt - och sant!
**applåd**
2009-03-20

  Gunnel André VIP
Tala om förtätning - drabbar som en kanonkula!
2009-03-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin dikt som skapar flera bottnar och frågor.
2009-03-19

  Lili Samuelsson VIP
ja men, detta är ju lysande på nåt lätt ofattbart sätt
2009-03-19

  Mygg
Ja, vad bra!
Du får igång mina tankar och jag grubblar vidare med dina ord som följeslagare.
2009-03-19

  Maria Natasja
carola...jag bugar och niger inför denna...vackert!
2009-03-19

    ej medlem längre
få ord - stor känsla. det här ska jag fundera på idag. Tack!
2009-03-19

  Måna N. Berger
Fint fångat! Hudens saknad bakom nerven.. En tomhet.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren