Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelargon

Nyvaken lycklig
peppargrönt yster
ropar moln av små knoppiga

välkommen sol

snart prunkar hemtrivseln röd
i köksfönstret
 mot gården




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 407 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-19 16:16



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Tack för en glad glimt ifrån min barndoms kök!
Har du måhända även engelska pelargoner...?
2009-03-21

  Mike
Din vackra dikt ger en varm känsla.
2009-03-20

  Suzy med punkterna
Livet återkommer.
2009-03-20

  noname_realmind
Njutbar liten blompärla! :))
2009-03-20

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-03-19

  Ulf Lagerholm
pelargonen är en symbol för hemtrevnad och trygghet, det är gott, dessutom är det som så att fingrarna doftar rå fisk om man gnider fingrarna mot bladen
2009-03-19

  Maria Natasja
Så jättefint!
2009-03-19

  Mygg
Ja, snart är den här!!!! Jippi!
Tack för påminnelsen.
2009-03-19

  Måna N. Berger
Efter tulpanerna är pelargonerna vårens gladaste blommor, pelargonerna prunkar i våra hjärtans köksfönster!
2009-03-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
En text som prunkar och spritter till i en av glader.
Glädje fin.
2009-03-19

    Bodil Sandberg
Å så gla man blir av den här..pussar på pelargonbladen och myser
2009-03-19

  Lili Samuelsson VIP
den här är ju bara sådär glad att jag inte kan annat än tycka om, är inte pelargonen en slags traditionell symbol för det här som kommer nu, typ sommaren
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren