Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja mötas

 

tror det var mjukheten
leendet jag ville fånga

likt en fjäril

men ingen håv
ingen håv som kunde förstöra
de vackra vingarna

håret
och det där...
...det fick mig att le
att mjukna

vilja mötas




Fri vers av Mona*
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 18:56



Bookmark and Share


  korpfjäder
tänker att det är det lilla som betyder något.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*