Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina x samsas i mitt gårdshus

Numera är jag expert

säg mig ett negativt manligt drag

och jag vet allt om det

under år har jag mött dem alla

när de fastnat på min krok

när de förbrukat min tid

på olika sätt

har de har inte gjort mig rik

de har inte gjort mig fattig

de har gett mig erfarenheter

som ingen annan

den unika bristande galenskapen

har vandrat i min riktning

och i min famn har de landat

med sår och blödande hjärta

alla har de funnit en plats

och ett rum

där har jag andats deras syrefattiga

meningslösa liv

när de inte kunnat överbevisa mig sin intelligens

har jag avrättat dem

skjutit min pil genom deras hjärtan

radat upp dem i mitt gårdshus

och kallat dem:

sommarens misstag

men de vet aldrig

att jag samlar dem på rad

de vet aldrig att

jag kritiskt granskar

deras egensinniga framfart i mitt liv

-jag observerar dem

-analyserar dem

-intervjuar dem

och rekomenderar lämpliga terapeuter

men ingen lyssnar

alla lägger sitt dövöra till

de passar så bra med varandra

där i gårdshuset

de är alla döda

de är alla döva

och samsas

i en oändlig gemenskap

av samförstånd

i sin stelhet






Fri vers av L.byström
Läst 632 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-19 20:58



Bookmark and Share


  träsnidaren
Stark text, annorlunda och tänkvärd!
2014-12-24

  Mia Bergenheim
Absolut underbar - och verkligen hemsk! Jag gillar - mycket!
2014-12-10

    AgnesKenshin
text, som sticker ut. gillar ditt sätt!
2014-10-05

  Connie
Gillar verkligen ditt sätt att skriva med glimten i ögat!
2014-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
en helt underbar kvinnlig avhyvling utav sina gågna män, man kan bara älska denna text, denna tanke, denna känsla, samt, din bravur
2014-01-24

  LassO
arsenik och gamla spetsar ;=)
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström