Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sluten hand

jag plockar ner dig
från himlar som sover
sluter handen omkring
för dig mot bröstet

i min hand finns du
räddad från himlavalv
instängd och rädd
med lysande styrka

känner din närvaro
men granskar ändå
den himmel
där du saknas

. . .




Fri vers av Fredric
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-19 22:45



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Bra känsla i dikten!
2009-03-21

  Suzy med punkterna
Smäktande vackert och mjukt
2009-03-20

  Blåbäret
djup och bra denna...men de två sista raderna känns lite överflödiga
2009-03-19

  Roula O
härliga rader!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric