Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du ha mig, så ta mig

vill du bygga upp ett trasigt hjärta?

med ditt starka lim gjort av pussar
så kanske det går vägen

en dag
när vi ligger där i din obäddade säng
och andas ikapp i långsamma andetag




Fri vers av shirin
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-20 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanon (:
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin