Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill lysa min kärlek..

Som en stjärna
högt upp på himlavalvet
blinkar jag till dig...
över Atlantens stora vatten
till kontinenten USA
vill jag lysa min kärlek för dig..
min älskade son, min eviga längtan
trots avstånd finns du nära mig
alltid, alltid bär jag dig..









mare







Fri vers av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 15:23



Bookmark and Share


    wildrosen
vackert och längtansfullt skrivet...
2009-03-22

  Marie Å
Härliga rader.....Här lyser kärleken....
2009-03-21

  Sladjana Zubcevic
Underbart!
2009-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Like a beacon...
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP