Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting


jag gick ut på balkongen
och satte mig för att läsa en bok
om ingenting

med mig hade jag musik
i min sonyericsson w902plus
som handlade om ingenting

medan jag satt där i solen
ringde telefonen inte en enda gång
och ingen kallade på mig

när jag hade läst några sidor
gick jag in och satte mig vid datorn
för att skriva detta















Fri vers av alfa VIP
Läst 942 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-20 16:48



Bookmark and Share


    crapcat
Jag känner igen mig. Bra skrivet, du fångar verkligen känslan.
2009-05-22

  noname_realmind
Ingenting är också nånting... ;))
2009-04-02

    Zebsine
Wow, att folk verkligen tycker den här dikten är bra frapperar mig mer än något annat.

Jag förstår känslan men orden är fantastiskt tråkiga och banala och gav mig precis - ingenting, på ett dåligt sätt.
2009-04-01

    Frykowski
åh. dom två sista verserna skulle nästan kunna vara en helt egen dikt. i love it. självklar å rak.
2009-04-01

  lyckeli
av ingenting
skapar du mer än någonting


det är talang!
2009-03-24

  sister mary
Mm, att vara i ingenting är en konst i sig. Och att skriva om det!
2009-03-21

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ingenting vart faktiskt bra, den överraskade mig.


...hmmm...är ingenting ett ting ?
2009-03-21

  C.Källner
Ingentingets magi tog just till flykten
2009-03-21

  Ulf Lagerholm
dessa ord är djupa och klara, liksom bara nedklottrad sådär
där ligger det stora
2009-03-20

  Lili Samuelsson VIP
helt jäkla lysande är detta, det tilltalar mig, det finns en ton som på nåt sätt inte bryr sig, om ingenting
2009-03-20

  Mygg
Och då fick jag ta del av ingenting *ler lite skamset*
;-))
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén