Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstänksam fru (limerick)

en snut ifrån Västerhaninge
vareviga dag på spaning e'
frun ställer till gruff
när hon misstänker bluff
och förföljer'n till frillan i Graninge




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-09-10 22:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Älskar detta fantastiska rimmeri - det är såå roligt att få läsa - bravo
2005-09-11

  Blake
Ha, diggar sånt här. Schysst med Graninge faktiskt. Slutordet gör precis det som behövs.
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP