Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestmamman och stora starka frågedottern

Men mamma, varför har du så många hål i tänderna?
Det är bara för att man får en sådan muntorrhet av psykofarmaka.

Men mamma, varför skakar dina händer så?
Det är bara för att ångesten ger muskelspänningar.

Men mamma, varför ser du så dåligt?
Det är bara för att hyperventilering krymper synfältet.

Men, mamma varför kan vi inte gå till lekparken?
Det är bara för att mamma är så rädd att få en panikångestattack.




Fri vers av Sara Boström
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-09-10 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh, starkt och smärtsamt skrivet om mångas verklighet. Det är inte lätt att vara småbarnsmamma och på samma gång ha ett slags handikapp, I know.
2005-10-24

  Myself
så tragiskt,hur gick det sen?
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström