Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansören från Jorm (limerick)

det sas om dansören från Jorm
att han tog alla damer med storm
i dansen de kände
hur byxan hans spände
hans lem lär ha varit enorm




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-09-10 23:08



Bookmark and Share


  sol
shit!!! *ha ha*...
2006-02-26

    Bodil Sandberg
Tjoflöjt(en sån du har på bilden)så braaaa
2005-09-11

    Teddy
..jag hörde något om falskfyllning..vet inte om det stämmer..

..Snygg och lite ful..Gillar..
2005-09-10

  Myself
nämen,nu blir det värre o värre.men kul.
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP