Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många barn lider i det tysta......många har inga bra förebilder...


Vuxenvärld av alkohol..

Vuxenvärlden...
full av omogna
barnsliga människor
som aldrig växer upp..
ofta måste dricka sin
alkohol, så full av lögn..
bygger barriärer i familjeliv
och splittrar relationer..
skadar barns känsliga själar
kanske för resten av deras liv
så många finns som
lider i sin tysthet...
mitt hjärta ömmar för dem..
Ber: Gud, sänd dina änglar i
massor till alla barn och tonåringar
som extra stöd och tröst...
du vet om deras liv, många inte vet..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-20 21:28



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
Massor av aplåder, bra skrivet!
2009-03-22

  Fånga dagen
en mycket viktig text tack för den
själv är jag vuxet barn till föräldrar som e alkolister har levft i helvetet som barn har funnit alanon där vi medberoende växer tillsammans och tillfrisknar
mvh Anna-Karin
2009-03-22

  Marjavaara
Såå sant.

Detta ämnen bör tas upp mer.
Fruktansvärt mer.

Bra skrivet
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin text mot egoismens kavalkad.
2009-03-22

  jordgubben
Den här var bra.!
2009-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt bra skrivet!
Säger bara ett rungande AMEN!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP