Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod, svett, tårar och billigt vin

 när handen tar om penseln
när den slutat skälva

svider bränder
öppnas avgrunder
stänker blod

ryker sot

urkraften i det trasigaste
kastar meteorer  
spränger raviner 

plöjer avgrunsdjup med bara fingrarna

 bryter ny mark
gör den sargade konstnären

som fått nog

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-21 00:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Målande poesi
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin beskrivning om konstens nyfinnande av vägar.
2009-03-21

  Måna N. Berger
I konsten får allt utlopp, där kan vi måla oss om inte hela så i varje fall till lindring. Du beskriver det!
2009-03-21

  Caprice! VIP
Ja, det är ett slitgöra men vem ska annars göra't? Avant garde...
Känns nästan som när vårbruket är igång - sjuder av handlingskraft!
2009-03-21

  enjolive
Jag fastnade för valet av verb; applåd!
2009-03-21

  xAnGeLx
Jag måste bara säga att denna gillade jag =) Väldigt bra skrivet.

Ha de gött/ J
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren