Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar...

jag vore lesbisk
bara en vecka
då och då
när jag vill

är trött på
att tränga in
och analysera
vill bara

vara lesbisk




Fri vers av Fredric
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-20 23:55



Bookmark and Share


  Roula O
vilken text...hihi...medför goda skratt :)
2009-03-21

  Seasons VIP
Denna är bäst på poeter.se !
2009-03-21

    Erika H
Störtskön text... gillas!
2009-03-20

  Ex¤animo
Den här bjöd på ett allvarligt skratt.
Och det är aldrig försent.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric