Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusad av ord

natten kryper intill och nära mig
jag darrar av draget från mörkret
varje mun i detta rum skrattar
åt mig på mina smutsiga lakan

det finns ingen mening längre
när jag berusat mig av ord

då är jag vilse




Fri vers av Fredric
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-21 01:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vilse och berusad av och i orden.
2009-03-22

  peter markurth
fint hållen, bra uppbyggnad. känner igen känslan...
2009-03-21

  Seasons VIP
Härligt rus är det ju! Varför denna kusliga känsla?
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric