Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

 jag aldrig blivit älskad

förbannat

 det får mig att kräkas
upp hjärtat med rötterna

skona mig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 382 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-21 02:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ont detta gör
i rot men bot
måste finnas
mot detta hot
Det sägs det
finns en för
alla på vårt
klot.
2009-03-23

  lyckeli
aj. denna känns ända
in till sjunde kotan....
2009-03-23

  ElsaW-96
En bra dikt som gör ont.
2009-03-23

  Bjarne Nordbö
Text och titel i ljuvlig samklang.

Att den kändes förstår du nog.
2009-03-23

  Suzy med punkterna
Starkt!!
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En starkt dikt fylld med smärta. Berör
2009-03-21

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt skrivet!
2009-03-21

  Rosen VIP
Oj! här kändes det i min hjärterot!
starka ord, rappa i sin "tvärvändning" efter den första meningen.
Ett känslosamt och naket utlämnande till läsaren skönjar jag,
titelns val väger också tungt här!
2009-03-21

  Måna N. Berger
Oooaaj det här gjorde riktigt ont!
2009-03-21

  friheten
vacker
2009-03-21

  Ilona _L
men oj...den kändes som ett knytnävsslag i solarplexus!
2009-03-21

  Maria Natasja
Starkt..ilsket, litet, stort, känslomässigt!! Jag tycker om denna mycket!
2009-03-21

  Caprice! VIP
Jag ska förskona dig från en förnumstig kommentar.
Men en bamsekram och en kopp choklad
kan måhända göra poeten glad...
2009-03-21

  Lili Samuelsson VIP
huff, den här kändes in i mina rötter
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren