Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När erotiken dödar sig själv...

 

Tillförfogandemarknaden

har gjort sin sista ansträngning

 

Korvstroganoffen, är slängd

 

eller åtminstone uppäten

 

Hunden är ett tacksamt sällskap

 

när snopen blir till dyster

 

Inte ens tårarna vill komma på besök

 

när ensamheten 

 

skriker.

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-21 19:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo