Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål tamigfan

precis som det skulle hjälpa
värken känns bara annorlunda
lite dov och snurrig och livets revy
går på teater...

skuggteater där vämjeligt spygröna
demoner viskar ömsom skriker

allt du ville glömma




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-21 19:14



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nej, inte hjälper det inte. Stjälper oftare, in i skuggteaterns kulisser. Mycket bra bild av det..
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En starkt beskrivande text...och inte hjälper det
2009-03-21

  Sladjana Zubcevic
"skuggteater där vämjeligt spygröna
demoner viskar ömsom skriker

allt du ville glömma"
Väldigt vackert!
2009-03-21

  Mr Lindemann VIP
Där är det som jag gillar med dig och vilket får mig att hoppas igen på poesins förmåga att återge teatens spel och ve!
2009-03-21

  Ola Rydberg
Bra
du satte fingret på
rätt plats
2009-03-21

    Knasboll
"skuggteater där vämjeligt spygröna
demoner viskar ömsom skriker

allt du ville glömma"

verkligen bra!!
applåd
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren