Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen...till en sanslöst underbar poet..




Inutimonstret jag skriver till dig

Du flyger själen genom värmen
den lilla stunden i en känslig hud
gör du en människa nära sig
att våga-

Tänka tanken till slut och
att bli




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-21 20:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket vackert och ömt
2009-03-22

    Maria Malm
Urfint skrivet till en vän.
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fin vändikt
2009-03-21

  inutimonster
du är alldeles underbar, precis som den här texten!
2009-03-21

  Caprice! VIP
En alldeles underbar dikt! Sådana vänner är det ont om...
2009-03-21

    sunnanvind
Känns som en person att våga ge ett förtroende till..(min tolkning av texten)Applåd!
2009-03-21

    Gnosis VIP
Varför stannar den? Eller? Varför? Därifrån kommer sanningen. Trorjagkanskemenvadvetjag.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren