Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte riktigt färdig, kritisera gärna konkret!


Osynlig Lady

Ensam hemma
dold för världen
dyker hon upp,
glider in i
sitt svarta fodral

blickar in i spegeln,
bedömandes bröstens kurvor.

Handen följer halsen
där den tunga doften
sprayas på

fötterna glider på plats
i guldklackade skor

hon höjer glaset,
sväljer en munfull Shiraz
och andas ut.

Bortom de betydelselösa detaljerna,
hemma i ensamheten,
vågar hon vara en Elisabeth Taylor








Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-21 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var lite sorgesam-nästan så jag fick lust att skriva en fortsättning,en gladare kväll med uppmuntran,givetvis lite mer vin oxå!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman