Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min nyklippte son


En mors önskan


Jag önskar att min Pigge Kott

skulle komma som ett skott

när han uppmaningen fått

att lägga sig och sova gott




Övriga genrer av eva m h
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 00:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så minns jag att det var.

Eva
2009-03-22

  willex VIP
Vilken söt liten vers! Men det är svårt att komma som ett skott när man ska sova. Bättre då att släpa sig till sängen. :-)
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h