Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Jag gav dig en bit av havet
och du tog den

Utan att egentligen veta
hur mycket det betydde för mig

Sen gick du
och tog havet med dig

Och en del av mig




Fri vers av Kornelia
Läst 549 gånger
Publicerad 2005-09-11 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kornelia