Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ lever kvar..

När livet stannat
ett hjärta slutat slå..
öppnas stillhetens portar
ifrån livets slag
till tystnadens tysta
människoliv för alltid borta
men själ lever kvar..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-22 14:49



Bookmark and Share


  jardan
Vacker eftertänksam text med ro i
2009-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Anden vandrar vidare, till himlen eller helvetet, beroende på om man tagit emot Jesus eller ej.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP