Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vandrar ett barn bredvid dig

Det vandrar ett barn bredvid dig
ett barn som ger din väg små spår
som vandrar där som ser världen
med blåaste blicken

det vandrar ett barn bredvid dig
ett barn med drömmar
ett barn med frågor
var dag bredvid dig
vandrar ett litet barn
det barn du en gång var
det barn du ännu har
bredvid dig
var gång du blir rädd
var gång du blir ledsen
då kommer det barnet fram
det barn du en gång var

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 02:48



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Den insikten är nog den viktigaste för att förstå sig själv.
2009-03-31

  Bjarne Nordbö
En livslång ryggsäck som dock inte behöver vara tung hela tiden.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~