Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårars längtan

Hör hur hjärtats inre talar
i tomma rum av inre längtan

Jag fyller i med drömmar som byggs
tills de åter igen rasar samman

Hör hur hjärtat kämpar
i försök att finna svaren

Medan dess mörker smeker ensamt
förlorar jag modet innan början

Hör hur hjärtat talar tyst
intlll min rädsla att misslyckas

I mina tysta tårars längtan
där faller sakta regndroppar

 




Fri vers av Lindizz
Läst 328 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-23 13:33



Bookmark and Share


  Maria T
En stilla innerlig dikt om
rädsla, längtan, drömmar
Grattis till välförtjänt placering
2009-03-24

  Lena K Nilsson VIP
Vackra och berörande rader...
2009-03-24

  Sladjana Zubcevic
"Hör hur hjärtats inre talar
i tomma rum av inre längtan

Jag fyller i med drömmar som byggs
tills de åter igen rasar samman"
Så vackert skrivet!
2009-03-24

  Nova-Liv
fantastiskt skrivet. så djupt inom
2009-03-24

  issac.a.m
Berörande...Vackert..
2009-03-23

    sunnanvind
Vackert och berörande vännen!
2009-03-23

  karenina VIP
du förmedlar en känsla av vemod, så som jag känner idag trots solen som skiner
2009-03-23

    Maria Malm
Känsla som kan finnas ibland..det är gott att kunna ha drömmar, även om de faller samman till slut.
2009-03-23

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande rader, om hur livet faktiskt kan kännas ibland/B
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz