Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagen den 22 mars 2009 upplevde vi någonting som ingen annan skulle förstå.


Känslors vassa egg

Dina läppar växte sig större
och slukade mig hel
När vi två blev en

Ögon som speglade verkligheten
speglade kärleken
Vi visste vad vi ville
När vi två blev en

Vatten som sipprade
från alla håll och kanter
Det fanns bara du och jag
jag och du
När vi två blev en

Bortom allt annat
bortom liv och död
Känslors vassa egg
skar sönder tårkanaler
Närheten fanns knappt
för vi två
blev
en




Fri vers av Lipshit
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit