Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pelle.


mållinjen

för om du visste
så skulle du aldrig tveka
och om du hade läst min livshistoria
eller bara vetat exakt hur jag kände
så vore det kanske lite för lätt
men ändå försöker jag säga
visa

det är någonting med dig
någonting med dig

och jag vet att jag når fram
men ibland
bara någon gång
vill jag nå längre än fram
liksom slingra hundra varv
springa in i mål om och om igen
ett evigt lopp, fast utan jakt

för det är någonting med dig
någonting med dig

men vem bryr sig egentligen om mållinjen,
när allt ändå börjar med den viktiga starten?




Fri vers av Lipshit
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar sättet du berättar och budskapet är glasklar:)
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit