Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåla dig visst är det vår





Våren är

där bland
snödroppar
och krokus

vilar den
under nysnö


människan
skulle ta efter
den kloka naturen

dra ner på takten





Övriga genrer av Bim
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 18:11



Bookmark and Share


  jardan
Klokt
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim