Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatan bygger höghus




Skatan
hoppade jämfota

skötte sitt och höll
ett öga på allt annat

med kännarblick
valde hon bland
virket på marken


jag följde henne
med blicken

i höghusområdet
väljer hon
etage


ett ståtligt bygge
som visar på omdöme
och känsla för skönhet




Övriga genrer av Bim
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-23 18:59



Bookmark and Share


    papillon
Dom är faktiskt för jävliga på höghus -och på att bygga med näppen. Man´skull vilja se ett TV-program där idel kändisar fixar sig en schysst bostad helt óch hålet byggda av spå ekologisk kvistar
hopsamlade med munnen
2009-03-24

  systeringer
Fint skrivet om min favortfågel!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim