Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Det sprids vindar
toner av dur
Så ljuvt tassar våren
runt hörnet
Trots bitande täcke
av snökristaller
Så ljuvt dansar solen
i ännu bister kyla
Det varma ljuset
sprider längtan i blod
Så ljuvt vinner förtröstan
om vårens löfte




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-24 12:48



Bookmark and Share


    wildrosen
vackert om längtan efter våren...applåd
2009-03-28

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat .......
2009-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt skrivet, Betty Bright!
2009-03-24

    Maria Malm
Ljuvligt med denna vårkänsla!
2009-03-24

    ej medlem längre
Smittsamt...hoppas jag-väldigt fint tycker jag-Applåd! gör jag!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP