Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en läskande drink i din strupe

Jag kan inte sudda bort dina händer från min kropp
för det händer att händer skapar lycka eller kanske
lite tycke för kroppar och jag älskar dina fingrar
på min rosenknopp och mina kinder blir röda när du
tindrar med dina ögon och säger att jag är den
sötaste i världen och färden med dig kanske blir
lite tumult för mina känslor är inte riktigt som
dom brukar men vad gör det när du slukar mig som
om jag vore en läskande drink och nej jag är inte
så läskig som man kanske kan tro men du måste låta
mig gro för mina 18 år är inget att komma med i
jämförelse mot dina tjugotvå men de säger att åldern
inte spelar någon roll och jag har ju inte så stor
koll men jag vet ju åtminstone att jag är kär i dig

För ja, jag är så förbannat kär i dig




Fri vers av Lipshit
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit