Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de säger att man dör av droger och jag blir hög av dig, alltså dör jag snart

jag önskar att jag inte kom ihåg
dina händer i mitt hår
dina läppar mot mina läppar
dina ögon som kollade på mig som om jag vore vacker
ditt leende som är det farligaste som finns
för inget smittar så mycket som det
jag önskar att jag hade glömt mina bästa minnen
så jag inte vetat vad jag missar
jag vill inte veta
att det finns något så bra att uppleva
och att tänka att det var då
och aldrig igen
jag vill inte minnas
och ändå upprepar jag minnena i mitt huvud
om och om igen som en drog
som man inte vill ska ta slut
som om jag fortfarande kan känna dina läppar
som om jag kan höra ditt skratt
känna din doft och på någon nivå
så är du nästan här
tänker jag minnet än gång till
kanske det försvinner mera
blir svagare och du liksom flyter iväg
på en annan våglängd
i ett annat hav
men jag måste bara få uppleva dig lite till
bara några sekunder

bara
lite
till...




Fri vers av succi
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-24 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

succi
succi