Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens sista...

är en applåd till er

 

som kämpar mot

 

alla kalla rysningar...

 

denna dimsyn...

 

fruktansvärda svimfärdigheten...

 

ni som... kämpar in i det sista...

 

med att hitta ord...

 

för att sätta fingret på...

 

vad det är ni...

 

egentligen behöver...

 

förutom att sova...

 

Det är ni...

 

som förtjänar en applåd...

 

för ni är så jäkligt

hårda...

 

och ni förtjänar bättre...

 

än att sova...

 

ni förtjänar...

 

poeter



livstid.

 

 

www.poeter.se...

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 00:03



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Ja, hade du inte haft papper på det, så hade ingen kunnat tro dig. Och ett papper går att riva... ett papper går att rama in...

Man kan även knöckla ihop det till en boll och kasta på någon... kanske den som skrev...

Det finns så mycket man kan göra med alla dessa papper... ;-)
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo