Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabba mig




drabba mig om igen älskade

slå undan mina ben på nytt

låt mig tappa andan

tappa sans och förnuft

mina undanflykter gå förlorade


fyll mig åter med ljuset från dig

dina läppar ger mig styrka och liv

orden från din mun mitt försvarstal


omfamna mig som då

men tappa inte taget

tänd ljus och driv demonerna på flykt

då jag vill fly håll mig fast vid dig

låt inte min rädsla få dig ur balans




vill ju för evigt vara ankrad

vid dig




Fri vers av sunnanvind
Läst 430 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-27 15:14



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så drabbas man av en enda önskan - TILLSAMMANS, alltid tillsammans. (Hög igenkänningsfaktor)
2009-04-08

    wildrosen
evigt förankrad ....så otroligt vackert
2009-04-03

  Junitvillingen
" Vill ju för evigt vara ankrad i dig " ...en slutrad som höjer dikten ännu ett snäpp! Så vacker är texten att den är värd att läsas om och om igen...
2009-04-02

  issac.a.m
Underbart...
2009-03-31

    JJ VIP
Väldigt kärleksfullt och vackert! Att få vara förankrad är väldigt fint! Mvh. JJ.
2009-03-30

  Ronny Berk
en längtans känsla väl förmedlad...ja...
2009-03-28

  Mr Lindemann VIP
"närs"



I tillit närs samvaron
I omfamning av den andre
är vi två i att hålla så

Då du faller faller vi tillsammans
2009-03-28

  Mr Lindemann VIP
I tillit när samvaron
I omfamning av den andre
är vi två i att hålla så

Då du faller faller vi tillsammans
2009-03-28

  Eaglemountains VIP
Härligt, längtansfullt
2009-03-28

  ~Leonardo~
Som i en passionerad styrkedemonstration...
att drabbas av, hmm mysigt!!
2009-03-27

  friheten
Vacker
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind