Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetsplats

de gåtfulla
undertexterna
vilade som ett
permanent lågtryck
över personalrummet

där stumma
människor
tassade tryckta
intill väggarna

för att undvika
ömma tår

repliken
"välkommen"
ekade som
ett hån




Fri vers av Anders P VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-25 11:52



Bookmark and Share


    Erika H
Texten skapar en mängd bilder. Känns som att gå där själv.

Det är som att få en smäll på käften när man går in i ett lågtryck som detta. En obehaglig känsla i magen och farhågor om hur det ska bli.
Tvekan hänger i luften.

Bildrik text. Väl beskrivet ögonblick. Och slutet är suveränt!
2009-04-26

  wayward - taiga
har tyvärr hört att lärarkåren är den yrkeskategori i sverige idag som hyser flest fall av vuxenmobbing. vet inte vilken sorts personalrum din dikt beskriver, men den gör mig ledsen och besviken på en tid då jag hoppades på medmänniskan. ofta är hon ogin och primitiv. märkvärdigt att vuxenmobbingen förekommer i skolan, bland eleverna, där acceptans och gemensamhet och skänkta erfarenheter borde utgöra grundpelarna.

en viktig text som berör och får en att beklämt ge sig till känna.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP