Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helvetet av ätstörningar.


Jag föll med WTC

Tack för det här året jag fått dela med dig
Jag hatar dig för det

Krav
höga som World Trade Center
Och du visste
att jag också skulle falla
Det var du
som sänkte mig

Du slog och straffade
som om
jag
inte var värd bättre

Skrattade åt mina misslyckanden
Och fanns inte där när
jag
behövde dig
Men när jag inte behövde dig
så var du där
hela tiden

Du förstörde något som var mitt
Tog min lycka
Krossade mina drömmar
Skapade nya
som du visste att jag aldrig skulle nå
Aldrig någonsin nå

Nu är det min tur att sänka dig
Hejdå, min älskade vän
Jag hatar dig




Fri vers av Lipshit
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-25 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit